Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Ελεύθερος μετά το δυστύχημα ο αστυνομικοs τηs ομαδαs διαs...!!!!!


Με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που παρέσυρε με τη μοτοσυκλέτα του και σκότωσε ένα 7χρονο κορίτσι στο Μενίδι με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν σοβαρά επεισόδια

Ελεύθερος αφέθηκε με εντολή του Εισαγγελέα ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που συνελήφθη μετά το τραγικό δυστύχημα στην οδό Κύπρου στο Μενίδι το απόγευμα της Τετάρτης, όταν με την μηχανή του παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 7χρονο κορίτσι.
Ο Εισαγγελέας διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης ώστε να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες του τραγικού συμβάντος και στη συνέχεια να απαγγελθούν κατηγορίες για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της σωματικής βλάβης από αμέλεια.
Ωστόσο, μέχρι τότε ο αστυνομικός που φέρεται να ευθύνεται για το θλιβερό ατύχημα, κατόπιν εντολής του Εισαγγελέα θα παραμείνει ελεύθερος.
Να σημειωθεί ότι τo απόγευμα της Τετάρτης σημειώθηκαν επεισόδια με αφορμή το θανατηφόρο τροχαίο.
Σύμφωνα με πληροφορίες των κατοίκων, ο αστυνομικός χτύπησε το παιδί, το οποίο είχε βγει για τα κάλαντα με τη μοτοσικλέτα του και ενώ πήγαινε να αναλάβει υπηρεσία. Το κοριτσάκι παρασύρθηκε για πολλά μέτρα, ενώ οι κάτοικοι υποστηρίζουν ότι ο αστυνομικός δεν σταμάτησε ούτε για να προσφέρει τις απαραίτητες πρώτες βοήθειες.
Από την πλευρά της η Αστυνομία υποστηρίζει ότι ο αστυνομικός προσπάθησε να αποφύγει σύγκρουση με προπορευόμενο βαν, το οποίο έκανε επικίνδυνο ελιγμό. Πάνω στην προσπάθειά του, δεν πρόλαβε να φρενάρει, με αποτέλεσμα να παρασύρει το ανήλικο κοριτσάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου